Hacksaw Embarks ing Perjalanan Italia minangka Jejak Eropah Tuwuh
toto

Hacksaw Embarks ing Perjalanan Italia minangka Jejak Eropah Tuwuh

Hacksaw Gaming , pangembang penting produk isi iGaming, wis announced rencana ambisi anyar kanggo pasar Eropah, karo perusahaan push menyang Toto HK malang iGaming Italia . Iki tegese pemain lokal bakal seneng sawetara judhul, kalebu Bom Joker , Tangan Anubis , Wanted Dead or a Wild , lan liya-liyane.

Kamenangan Pasar Diatur Anyar kanggo Hacksaw karo 888 Bukak
Iki game lan liyane wis kasedhiya ing Italia liwat supplier dasi-up karo 888.it lan 888casino . Pemasok wis ngrasakake pirang-pirang sukses komersial sajrone taun kepungkur, kanthi perusahaan eh entuk sawetara lisensi ing taun 2022 lan mbangun momentum iki kanggo mlebu pasar liyane.

Hacksaw sanadyan ora bakal mandheg karo 888. iku minangka perusahaan wis siyap kanggo pindhah urip karo operator lokal liyane ing pasar lan nggawa produk Slot Demo anjog ana. Ngomentari sukses iki, CEO Hacksaw Marcus Cordes ujar manawa perusahaan kasebut seneng banget entuk gelar kasebut kanthi ora liya 888. Dheweke nambahake:

Kita bakal nggedhekake kanthi cepet ing Italia, yaiku wilayah paling anyar sing wis diwiwiti. taun.

CEO Hacksaw Marcus Cordes
888 VP casino B2C Talya Benyamini uga tampi kesempatan lan ngandika sing teaming munggah karo kaya Hacksaw Gaming menehi ngedongkrak pinunjul kanggo ngadeg operator ing negara, mbantu nggawa judhul pinunjul kanggo pasar lan nyedhiyani pemain karo pengalaman game paling apik ing. Italia.

Hacksaw wis sukses sawetara sasi kepungkur. Perusahaan tikel kaping pindho ing prasetya kanggo break lemah ing pasar liyane ing Amerika Utara, kalebu karo Keluaran SDY lisensi saka West Virginia lan Ontario. Perusahaan kasebut uga kerja sama karo Loto-Québec ing Québec, Kanada.

Ing papan liya ing Eropa, Hacksaw gabung karo Superbet ing Romania lan Teknik Playbook ing Inggris.